Skip to main content

Hyr en arbetsplats

Falkenberg - Sitt med oss i en kreativ miljö

Förverkliga dina företagsdrömmar hos oss

På Företagscenter FBG och på CoWorking Ullared kan du som driver eller vill driva företag få hjälp med att utveckla ditt företag eller din företagsidé, men också hyra en arbetsplats. 

När du hyr en arbetplats på Företagscenter FBG får du sitta tillsammans med oss på Näringslivsavdelningen i Falkenbergs kommun, företagarföreningen Näringslivet Falkenberg och andra företag som just nu förverkligar sina företagsdrömmar hos oss. Du får också träffa våra samarbetspartners som med jämna mellanrum är i våra lokaler för aktiviteter och möten med företag

På CoWorking Ullared kan du också träffa oss från Näringslivsavdelningen som finns på plats några dagar i veckan. 

Företagscenter FBG

När du hyr en arbetsplats på Företagscenter FBG kan du hyra antingen en fast eller flexibel arbetsplats. En fast arbetsplats innebär att du hyr en plats vid ett eget skrivbord och låsbar hurts i delat rum. Hyr du en flexibel arbetsplats är det ingen bestämd plats, utan du sätter dig där det är ledigt i vår öppna yta Coffice. I Coffice finns en gemensam hurts med möjlighet till förvaring. Utöver arbetsplatsen som du hyr ingår: 

 • Mötesrum med tillhörande teknisk utrustning
 • Trådlöst nätverk, skrivare och kopiator
 • Städning
 • Morgonfika och kaffe

Pris flexibel arbetsplats: 1000 kr/person/mån exkl. moms
Pris fast arbetsplats: 3000 kr/mån exkl. moms

CoWorking Ullared

På CoWorking Ullared hyr du en arbetsplats under ett valfritt antal timmar genom att boka ett kontor eller konferensrum. Under tiden som du hyr har ingen annan tillgång till rummet. Konferensrummen har plats för upp till cirka personer i biosittning. Utöver arbetsplatsen som du hyr ingår:

 • Mötesrum med tilhörande teknisk utrustning
 • Trådlöst nätverk, skrivare och kopiator
 • Städning
 • Morgonfika och kaffe

Pris bokning av rum: 300 kr exkl. moms/månad

  Fler möjligheter att hyra arbetsplats eller kontor

  Det finns många fler som erbjuder möjligheter att hyra arbetsplats eller kontor i Falkenberg. På kommunens sida för lediga lokaler kan du använda vår sökservice för att hitta lediga kontor, men även andra lokaler, både privata och kommunala, som till exempel butik, restaurang, lager eller industrilokaler. Här kan du söka på både område, typ av lokal och storlek. 

  Har du lokaler att hyra ut kan du lägga upp en annons kostnadsfritt i söktjänsten.

  Vi förverkliga våra företagsdrömmar på Företagscenter

  Ecoera AB - David Andersson

  Ecoera har byggt världens första plattform för kolsänkor baserade på hållbar biokolproduktion. Kunder såsom Orkla och Shopify använder deras innovativa sätt att genomföra sk carbon removal; ett nära permanent borttagande av koldioxid från atmosfären.  

  J.Krasse Marketing AB - Jesper Krasse

  Jesper är marknadsföringskonsult och brinner för digital marknadsföring, e-handel och att driva trafik online. Genom sökmotoroptimering, annonsering på Google och i sociala medier hjälper han företag att öka sin digitala närvaro och försäljning.

  Onehemisphere AB - Jens Christiansen & Tania Dunster

  Onehemisphere AB är en grafisk designbyrå som har specialiserat sig inom miljö och social hållbarhet. Deras kunder är både små och stora organisationer spridda över hela världen. Dem utvecklar alla typer av kommunikativt material från grafiska profiler och branding, digitalt och tryckt material, rapporter och reklam till utställningar och mässor.

  Panamond AB - Frej Andreassen

  Frej har mångårig erfarenhet av affärsutveckling och riskanlyser inom finansbranschen. Idag driver han företaget Panamond som erbjuder IT-systemlösningar för företag inom främst finansbranschen. 

  White & White - Annika Jönsson

  White & White är en kommunikationsbyrå inom event, partners/sponsorskap och musik. Med nära projektledning, en kreativ ådra, extrem noggrannhet och en utpräglad känsla för sina kunders syfte och mål i kombination med mångårig erfarenhet inom eventbranschen har de vad som krävs för att skapa lyckade event.

  QLO Advisors Ltd - Thomas Gunnarsson

  QLO Advisors är investeringsföretaget bakom hedgefonden Wavebreaker, som är ett komplement till en traditionell aktieobligationsportfölj med målet att ge diversifiering och god riskjusterad absolut avkastning, utan att kompromissa med likviditeten. Thomas har en lång karriär bakom sig från den internationella finansbranschen och driver företaget tillsammans med kollegor i London, Köpenhamn och Agunnaryd.