Skip to main content

Näringslivsfrukost i Ullared: The Lighthouse Escape Room och Region Halland

20 sep, 2024 - 7:30-9:00

En bra start på dagen. 

På våra näringslivsfrukostar bjuds det på intressanta föreläsningar av lokala företagare och profiler, enklare frukost och en möjlighet att träffa andra företagare. Under denna frukost får du lyssna på Ann-Mari Bartholdsson, verksamhetschef för näringslivsutveckling på Region Halland, och Lotta Björklund och Magnus Lundblad, ägare av The Lighthouse Escape Room i Gällared.

Vägen till eget Escape Room - Lotta och Magnus  äventyr i Gällared
2017 spelade Lotta Björklund och Magnus Lundblad sitt första Escape Room, en upplevelse som inspirerade dem att öppna sitt eget äventyrsspel i Gällared. "Sjömannens hemligheter" öppnades för två år sedan och har välkomnat besökare från både när och fjärran. Nu delar de med sig om vägen från idé till färdiga rum, om kreativitet, nya kunskaper och utmaningar. Hur gick det och vad har hänt sedan dess?

Fördelar och utmaningar i det halländska näringslivet
Region Halland spelar en avgörande roll i utvecklingen av det lokala näringslivet. Genom att fokusera på hållbar tillväxt och framtida möjligheter, bidrar de med kunskap och stöd till kommuner och företagare i hela regionen. Ann-Mari Bartholdsson ger oss en nulägesanalys av regionens näringsliv och insikter i hur man arbetar för att stärka konkurrenskraften samt hur Region Halland skapar möjligheter för företagare att förbättra sina verksamheter genom innovativa lösningar och samarbete.

När, var och anmälan

När: Fredagen den 20 september kl. 07.30-09.00
Var: Gekås Ulled Hotell, Danska vägen 1, Ullared
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan: Läs mer och anmäl dig här >>

Näringslivsfrukosten genomförs i samarbete med Falkenbergs kommun, Näringslivet Falkenberg och Falkenbergs Sparbank.