Skip to main content
05 mars 2024

Per Stenström blev Årets Falkenbergare 2023

Under Falkenbergs Näringslivsdag, som årligen arrangeras av företagarföreningen Näringslivet Falkenberg, utsågs Årets Falkenbergare 2023. Ett pris som delas ut till en person som genom sitt arbete och engagemang satt ett rejält avtryck och bidragit till att positivt stärka och utveckla Falkenberg.
 
I år gick det ärofyllda priset till Per Stenström. Genom århundranden har familjen Stenström byggt upp Sveriges äldsta familjeföretag Bertegruppen i Slöinge med fokus på en hållbar framtid. det var en väldigt överraskad och överväldigad pristagare som fick blommor, diplom samt en check på 10 000 kronor att skänka till något som ligger honom varmt om hjärtat. 
 
Motivering för Årets Falkenbergare 2023 löd:
"Genom ett outtröttligt engagemang och innovativt tänkande, har denna entreprenör och visionär inte bara satt Falkenberg på kartan, utan också visat hur man kan driva branschen och samhället mot en hållbar framtid. Årets pristagare har förädlat sitt arv och lagt grunden för en ljus framtid för kommande generationer genom sin kärlek och styrka för bygden, kunskap från tiden och känsla för kvalité. Årets Falkenbergare 2023 står som en kraftfull påminnelse om att verklig utveckling kräver ständig rörelse - står man stilla går man baklänges."