Skip to main content

Gör det lätt att hitta rätt

Marknadsför ert företag och era jobbmöjligheter 

Tillsammans marknadsför vi Falkenbergs jobbmöjligheter

I Falkenberg finns det många fina företag som erbjuder intressanta och utvecklande jobbmöjligheter. Stämmer det in på ert företag?

Då kan ni som driver ett företag i Falkenbergs kommun vara med och marknadsföra er och era jobbmöjligheter i våra kampanjer som lockar svårrekryterad kompetens till Falkenberg. Givetvis visar vi också vilken härlig plats Falkenberg är att leva, bo och jobba i. 

Falkenberg erbjuder samma jobbmöjligheter som i en storstad

"Ska vi lyckas rekrytera kompetenser i framtiden behöver vi visa att även Falkenberg har många möjligheter att erbjuda.

Vi på Randek söker oftast rätt avancerade kompetenser, vilket vi idag nästan bara hittar i storstäderna. För att locka hit dessa behöver vi visa att även mindre städer kan erbjuda samma tjänster som finns i storstäderna. Dessutom kan vi visa upp vilken otroligt vacker kommun Falkenberg är att bo och leva i. Men vi behöver göra det tillsammans, företag, näringsliv och kommun.

Att få möjligheten att vara med i en marknadsföringskampanj tillsammans med andra företag i samma sits, är för oss en viktig förutsättning för att lyckas i vår tillväxt!"

Pernilla Allhage, Randek AB

Delta i våra marknadsföringskampanjer

Marknadsför ert företag och era jobbmöjligheter i kommunens olika marknadsföringskampanjer som når utanför Falkenbergs gränser, främst Västra Götaland, Småland och Skåne. 

Ert företag kommer synas i kampanjerna och den som är intresserad kan klicka sig vidare till er jobba-hos-oss-sida för att läsa mer om er som arbetsgivare och se eventuella lediga tjänster. Ni behöver inte ha några lediga tjänster för att vara med.

Målet är att öka antalet klick till er webbsida av personer som är relevanta för just er. Hittills har deltagande företag fått upp till 230 klick.

Kampanjerna har pågått i två år och har gett ett mycket bra resultat. Fram till maj 2024 har kampanjen Jobbmöjligheter fått 40 200 klick till kampanjsidan.

Vi erbjuder tre marknadsföringskampanjer, välj den som passar er bäst.

Marknadsföringskampanjer

Kampanj: Jobbmöjligheter

Kampanjen marknadsför jobbmöjligheter i Falkenbergs kommun oavsett bransch. Den riktar sig till personer som bor utanför kommunen och som skulle kunna tänka sig att pendla eller flytta till Falkenberg för ett jobb. Kampanjen pågår på FB och Instagram.

Pris: 4800 kr/år

Kampanj: Teknikbranschen

Kampanjen marknadsför teknikbranschens jobbmöjligheter i Falkenberg. Den riktar sig till personer som har ett teknikintresse eller som redan jobbar i branschen och som bor utanför kommunen. Kampanjen pågår på FB, Instagram och LinkedIn. Andra branschkampanjer kan komma att göras om intresse finns från branschen. 

Pris: 8400 kr (Teknikbranschen + Jobbmöjligheter)

Kampanj: Sommarjobb

Kampanjen marknadsför säsongs- och sommarjobb i Falkenbergs kommun. Den riktar sig till personer i åldern 15-30 år i Falkenbergs kommun med omnejd. Kampanjen pågår under januari till maj varje år på Facebook och Instagram.

Pris: Kostnadsfritt

En möjlighet att hitta nya stjärnor

"Vi på Falkenberg Strandbad vill ta vårt ansvar gentemot arbetsmarknaden, men också möjligheterna som kan leda till att vi hittar nya stjärnor till vår fantastiska personalstyrka.

Att kroka arm med kommunen och våra kollegor i Falkenberg är ett bra sätt för oss att synas på samtidigt som Falkenbergs eftertraktade arbetsmarknad, vår stad och destination som är full av möjligheter marknadsförs.

Att synas tillsammans är en möjlighet till relationsbyggande - både mellan olika företag, men även gentemot gäster, kunder, besökare och andra personer som har ett intresse för turism- och servicebranschen."

My Zakrisson, Falkenberg Strandbad

Så blir ni en del av kampanjerna

Skicka in intresseanmälan nedan, så kontaktar vi er så snart vi kan. Har ni frågor om kampanjerna går det också bra att fylla i intresseanmälan.

Vi ser fram emot att tillsammans med er marknadsföra Falkenberg, era företag och jobbmöjlligheter.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.