Samarbetspartners

På Företagscenter FBG kan du träffa oss på Näringslivsavdelningen i Falkenbergs kommun och våra samarbetspartners. Några har sitt kontor hos oss och andra är här när de träffar företag eller genomför aktiviteter i Falkenberg. Oavsett kan du alltid träffa någon av oss eller våra samarbetspartners på Företagscenter FBG.

Coompanion Halland

 

Coompanion Halland finns för er som vill starta, driva och utveckla företag tillsammans. Oavsett om du är i idéstadiet, precis har startat eller redan är igång hjälper Coompanion dig att ta nästa steg genom rådgivning, affärsutveckling och utbildning.

Läs mer om Coopmanion Halland här

Nyföretagarcentrum Halland

 

Nyföretagarcentrum Halland finns för dig som precis har startat företag eller som har en idé och vill starta. Genom Nyföretagarcentrum kan du boka kostnadsfri och konfidentiell rådgivning och få hjälp med alla frågor som du vill ha svar på i din uppstartsfas. 

Läs mer om Nyföretagarcentrum Halland här

Näringslivet Falkenberg

 

Näringslivet Falkenberg är en lokal näringslivsföreningen med ca 560 medlemsföretag. Dem träffas regelbundet för att nätverka och tillsammans påverka och engagerar sig för en positiv utveckling av Falkenberg.

Läs mer om Näringslivet Falkenberg här

Företagarna Falkenberg

Företagarna i Falkenberg är en intresseförening som stöttar företagare i Falkenberg och som tillsammans vill bidra till att fler vill och vågar satsa på sitt företagande i Falkenberg.

Läs mer om Företagarna Falkenberg här