Företag på Företagscenter FBG

Vi förverkligar våra företagsdrömmar på Företagscenter FBG!

 

Carteskil AB

Martin Eskilsson


Martin arbetar med affärsutveckling, strategier, organisations- och tranformationsledning med rötter inom den globala nutritions, food och agri-food industrin. Utgångspunkten och framgångssagan tar sitt avstamp i att få ihop Decartes delar.

Läs mer om Carteskil AB här

Ecoera AB

David Andersson


Ecoera har byggt världens första plattform för kolsänkor baserade på hållbar biokolproduktion. Kunder såsom Orkla och Shopify använder deras innovativa sätt att genomföra sk carbon removal; ett nära permanent borttagande av koldioxid från atmosfären. 

Läs mer om Ecoera AB här

Elisabeth Sevholt 

Acting & Perfomance Coach 

 

När du får ramljuset på dig oavsett om du är högt uppsatt chef, politiker eller skådespelare gäller det att du har verktygen att kunna prestera. Elisabeth arbetar både internationellt och nationellt med workshops, kurser, föreläsningar och individuell coachning där varje person hittar sina verktyg.

Läs mer om Elisabeth Sevholt Acting & Perfomance Coach här

J.Krasse Marketing AB

Jesper Krasse 

Jesper brinner för digital marknadsföring, e-handel och att driva trafik online. Genom sökmotoroptimering, annonsering på Google och i sociala medier hjälper han företag att öka sin digitala närvaro och försäljning.

Läs mer om J.Krasse Marketing här 

Laddstoppet

Cecilia Olsson

 

Att kunna ladda sin bil eller hybrid rätt är en förutsättning för ett bekymmersfritt billäögande. Hos Laddstoppet hittar du allt för ett liv med elbil. 

Läs mer om Laddstoppet här

QLO Advisors Ltd

Thomas Gunnarsson

 

QLO Advisors är ett investeringsföretaget bakom investeringsstrategin och hedgefonden Wavebreaker - ett komplement till en traditionell aktie-obligationsportfölj, med målet att ge diversifiering och god riskjusterad absolutavkastning, utan att kompromissa med likviditeten. Thomas har en lång karriär bakom sig från den internationella finansbranschen och driver företaget tillsammans med kollegor i London, Köpenhamn och Agunnaryd.

Läs mer om Advisors Ltd här

Panamond AB

Frej Andreassen

 

Frej har mångårig erfarenhet inom finansbranschen och driver idag företaget Panamond som erbjuder IT-systemlösningar för företag inom finansbranschen. 

 

White & White

Annika Jönsson 

 

White & White är en kommunikationsbyrå inom event, partners/sponsorskap och musik. Med nära projektledning, en kreativ ådra, extrem noggrannhet och en utpräglad känsla för sina kunders syfte och mål i kombination med mångårig erfarenhet inom eventbranschen har de vad som krävs för att skapa lyckade event.

Läs mer om White & White här.

Onehemisphere AB

Jens Christiansen & Tania Dunster

 


Phoenician Ventures AB

Joseph Hajj