Affärsutveckling Successteam

Har du en ledande position eller är företagare och vill utveckla din verksamhet och din roll som ledare/företagare kan Successteam vara något för dig. 

 

I Successteam ingår du i ett affärsutvecklingsteam bestående av 6-8 företagare/ledare. Ni träffas en gång i månaden under ett halvår, för att hjälpa varandra att utvecklas både företagsmässigt och personligen genom att:

 

  • Utbyta erfarenheter
  • Skapa nya affärskontakter
  • Utveckla nya produkter, tjänster och kunderbjudanden
  • Agera bollplank, stöd och ”kollegor” till varandra

 

Vid varje träff får du tid till att ta upp en fråga/problem/utmaning som du står inför och som ditt team ger feedback på.

 

Just nu pågår en omgång av Affärsutveckling Successteam. Är du intresserad av att vara med i nästa omgång? Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret längst ner på denna sidan. Du kommer att bli kontaktad när det närmar sig.

 

Affärsutveckling Successteam genomförs i samarbete med Näringslivet Falkenberg.

 

Tidigare deltagare

Martina Jildenhem

HR Effekt

”Som företagsledare kan du känna dig ensam i din roll. Då är det skönt att kunna bolla med andra företagare. Där har Successteam varit bra för mig.


Möteskulturen i Successteam gör att alla får komma till tals och ger tid för reflektion, något du inte ger dig tid till annars. Du går från träffarna med en handlingsplan som gör att du agera efteråt, då du följs upp på vad du sagt att du ska göra."

Mattias Skoog

Mattias Skoog Creative AB

”Att få input från andra branscher till sitt eget företag ger helt unika perspektiv. 


Jag har fått frågeställningar som jag inte ställt till mig själv och det har gett mig värdefulla synsätt och perspektiv i mitt företagande." 

Susanne Svensson

Suss Vin & Vänner

”Successteam är som att ha en egen PT. Att vara med har gett mig mycket till mitt företagande och jag rekommenderar verkligen att du ska vara med.


Det har varit väl sammansatta grupper, roligt och kul. En öppen och trevlig stämning där vi alla ville varandra väl och kom varandra nära."

Thomas Engelbrektsson

Engel Consulting​

”Jag kommer inte från Falkenberg så för mig var deltagande i Successteam en möjlighet att skapa ett nytt nätverk. 


Att knyta kontakter med andra företagare och diskutera utmaningar och möjligheter tillsammans har varit värdefullt och givande för mig.” 

Sandra Berg

Etec AB

”Jag stod och stampade och hade många nya utmaningar framför mig i mitt företag. Därför gick jag med i Successteam och jag är så glad för det.


Successteam har gett mig en knuff i rätt riktning och mod att ta tag i saker som har varit svåra att ta tag i. Det har gett mig nya vänner, tankar och idéer. 

Magnus Wernersson

Wernersson Idé​

”Jag gillar att nätverka och träffa människor. Även om jag har ett bra och stort kontaktnät i Falkenberg, så har jag genom Successteam träffat både nyinflyttade och nya företagare, vilket är jättespännande och kul.” 

Eva Bergengren, Skribent och redaktör

Kristian Gårdenfelt, Handelsbanken​

Anmälan

Namn*
Företag*
Telefonnummer*
E-post*
Beskriv kort ditt företag/din affärsidé*
Beskriv kort dig själv och dina intressen *
Vilka erfarenheter och kompetenser vill du få tillgång till i teamet för att utveckla ditt företag och din roll som ledare?*
Vilka erfarenheter och kompetenser kan du dela med dig av till de andra deltagarna?*
Välj den beskrivning som passar ditt företag bäst *
Nystartad (0-3 år)
Etablerad (4 år -)
Soloföretagare
Företag med anställda
Vad vill du att ditt deltagande i Affärsutveckling Successteam ska ge dig?*
Skicka