Affärsutveckling Successteam

Har du en ledande position eller är företagare och vill utveckla din verksamhet och din roll som ledare/företagare kan Successteam vara något för dig. 

 

I Successteam ingår du i ett affärsutvecklingsteam bestående av 6-8 företagare/ledare. Ni träffas en gång i månaden under ett halvår, för att hjälpa varandra att utvecklas både företagsmässigt och personligen genom att:

 

  • Utbyta erfarenheter
  • Skapa nya affärskontakter
  • Utveckla nya produkter, tjänster och kunderbjudanden
  • Agera bollplank, stöd och ”kollegor” till varandra

 

Vid varje träff får du tid till att ta upp en fråga/problem/utmaning som du står inför och som ditt team ger feedback på.

 

Nästa omgång av Affärsutveckling Successteam planeras att starta hösten 2022. Är du intresserad av att vara med? Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret längst ner på denna sidan.


Tidigare deltagare

Annica Berger, Kosmonaut Event AB

”Jag kan med glädje rekommendera Successteam som blev en resa i dubbel bemärkelse för mig. Mitt team, som jag fortfarande har kontakt med, är ett härligt gäng. Vi är öppna, ärliga och delar med oss av våra erfarenheter. Det är högt och lågt, ett givande och tagande, både inom företagandet och privatlivet. "Läxorna" vi gav oss själva att verkställa till varje träff var oerhört nyttiga för att komma framåt.” 

Johan Liljencrantz, HGM revision

”Successteam var en riktig succé och betydde mycket för mig då jag precis hade fått en ny roll som ledare och VD. Jag träffade flera intressanta och kompetenta människor som gav mig feedback på de utmaningar som jag hade i min organisation och mitt ledarskap. Jag kan varmt rekommendera Successteam! 

Eva Bergengren, Skribent och redaktör

Kristian Gårdenfelt, Handelsbanken​

Pär Ledel, Ledel AB

”Jag var väldigt nöjd med Successteam och rekommenderar det verkligen. Det var kul att lära känna andra företagare och värdefullt att få diskutera egna utmaningar, under sekretess, med andra oavsett vilken branschtillhörighet man hade.” 

Claes Åkerberg, NIB Programmering​

”Att vara med i Successteam var riktigt värdefullt för mig. Det resulterade i att jag satsade på mitt företag, som nu går riktigt bra. Jag gillade arbetssättet där deltagandet styrdes upp och varje person fick sin tid att fokusera på sina utmaningar. Att träffas regelbundet gjorde att jag fick fundera på vilka problem jag hade och ta itu med dem inför våra möten.” 

Anmälan

Namn*
Företag*
Telefonnummer*
E-post*
Beskriv kort ditt företag/din affärsidé*
Beskriv kort dig själv och dina intressen *
Vilka erfarenheter och kompetenser vill du få tillgång till i teamet för att utveckla ditt företag och din roll som ledare?*
Vilka erfarenheter och kompetenser kan du dela med dig av till de andra deltagarna?*
Välj den beskrivning som passar ditt företag bäst *
Nystartad (0-3 år)
Etablerad (4 år -)
Soloföretagare
Företag med anställda
Vad vill du att ditt deltagande i Affärsutveckling Successteam ska ge dig?*
Skicka