Näringslivslunch: Lär känna generation Z - Framtidens medarbetare

4 sep, 2024 - 11:20-13:15

Dagens ungdomsgeneration är snart din medarbetare och kollega. Men vilka är de egentligen?

Under höstens första näringslivslunch kommer Sara Fröhling Lindersköld, Ungdomsbarometern, se till att du lär känna dagens unga bättre och får förståelse för framtidens arbetskraft. Du kommer få svar på:

• Vad kännetecknar dagens unga och vad är viktigt att förstå om deras syn på arbetslivet?
  • Vad är deras förväntningar på dig som arbetsgivare - är pengar allt?

Sara har studerat ungas attityder och beteenden i många år och delar nu med sig av de senaste insikterna från Ungdomsbarometerns många studier på området. Ungdomsbarometern har i över trettio år studerat unga och ger årligen ut analyser och trendspaningar kring ungas vanor, livsstil och syn på tillvaron.

När, var och anmälan

När: Onsdagen den 4 september kl. 11.20-13.15
Var: Laxbutiken i Heberg
Pris: Kostnadsfritt. Uteblivande och senare avbokning än kl. 12 dagen före debiteras med 200 kr exkl. moms. Det går bra att lämna över din plats till någon annan, meddela oss i så fall.
Anmälan: Anmäl dig här >>

Näringslivslunchen arrangeras i samarbete med Falkenbergs kommun och Näringslivet Falkenberg.