Ursprungskällan flyttar till Gällared

Företaget Ursprungskällan har flyttat. Sedan en kort tid tillbaka driver Katrin Gunnarsson sitt utbildningsföretag och sin hästgård några kilometer utanför Ullared och hon ser nu stora möjligheter att utveckla sin verksamhet.

Katrin Gunnarsson

Efter många år i Folkared utanför Tvååker valde Katrin Gunnarsson för en kort tid sedan att lämna sin gård och flytta till Gallagärde, cirka åtta kilometer utanför Ullared. Med en större gård ser hon stora möjligheter att utveckla sitt företag, bland annat med ett större Bed & Breakfast och möjlighet att ta emot ännu större grupper till hennes kurser i ledarskap.
— Jag trivdes så bra på min förra gård att jag nog inte riktigt såg hur mycket den begränsade mig. Nu har jag mycket mer mark för hästarna vilket gör det mer praktiskt och lättskött.

 
I söndags hölls öppen gård med besök av författaren Jan Nordström och information om Ursprungskällans framtidsplaner och de unika indianresorna till USA. Den 8:e december får de besök av Dr Dave Augeri från USA som föreläser om hur viktigt det är att bevara naturen och vistas i den.
— Jag brinner mycket för det ekologiska och för naturen, så det ska bli väldigt intressant att få besök av Dr Augeri.

 
Ursprungskällan anordnar både häst- och indianresor till USA, håller i ledarskapsutbildningar och driver ett Bed & Breakfast med kursgård. Ledarskapsutbildningarna sker med hjälp av hästarna och fler och fler företag får nu upp ögonen för dem. Till exempel har den allsvenske fotbollstränaren Nanne Bergstrand anmält sig för utbildning hos Ursprungskällan och samtal förs med flera stora företag om att hålla utbildningar för dem.
— Att vi nu kan ta in större grupper ökar våra möjligheter och det finns ett stort intresse vilket är väldigt roligt, avslutar Katrin Gunnarsson.

Katrin Gunnarsson tillsammans med sina hästar.

På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun