Tandläkarmottagningen som satsar på Falkenberg

Tandläkarmottagningen som satsar på Falkenberg
I Vin & Sprits gamla lokaler finns det en tandläkarmottagning med den senaste utrustningen, stora ljusa lokaler och ett nytt tankesätt kring kommunikationen med kunderna. Falkenbergskliniken har under vintern renoverat och byggt ut sina lokaler som numera är hela 500 kvm och ikväll mellan 17.00-20.00 är det invigning.

Falkenbergskliniken startades i maj 2011 och tillsammans med det Göteborgsbaserade ägarföretaget Dagnelidkliniken vill de erbjuda en ny upplevelse inom tandvård. Därför har lokalerna i Falkenberg blivit större och fräschats upp samtidigt som utrustningen moderniserats och fler tandläkarstolar tillkommit.

Marcus Dagnelid är vd för bolaget och berättar mer om satsningen på Falkenbergskliniken:

— Vi tror mycket på Falkenberg, det är en härlig anda här och ett bra företagsklimat. Genom vårt samarbete med kliniken i Göteborg erbjuder vi falkenbergarna hög kompetens inom både traditionell tandvård och avancerad specialistvård.

Falkenbergsklinikens plan är att utöka antalet allmäntandläkare på plats och genom samarbetet med Dagnelidkliniken i Göteborg finns all specialistkunskap internt. Specialisterna tar sig till Falkenberg vid behov vilket underlättar och skapar en trygghet för kunderna.

För många är ett tandläkarbesök inget att se fram emot men med de senaste metoderna behöver det inte längre vara något att våndas över.

— Med dagens moderna utrustning är mycket av obehagen människor tidigare upplevt hos tandläkaren borta. Genom t ex digital avtryckstagning kan vi göra en helt ny tand med hjälp av 3D-program i datorn istället för att patienten ska bita i en obehaglig massa. Det innebär även att processen går mycket snabbare, berättar Marcus Dagnelid.

Falkenbergskliniken försöker även hitta nya vägar för att nå fram till kunderna, bl a genom Facebook men också i samarbeten med företag eller föreningar. Dagnelidliniken i Göteborg samarbetar t ex med IFK Göteborg och Frölunda Indians medan Falkenbergskliniken har ingått ett samarbete med Falkenbergs FF. Det är spännande tider inom tandläkarbranschen och vill ni se hur de renoverade lokalerna ser ut är allmänheten välkommen till öppet hus på lördag kl. 10.00-15.00.

På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun