Syrran & Brorsan — ny tapasrestaurang i Falkenberg

I förra veckan öppnade Cristoffer Gustafsson och Theresia Andersson upp dörrarna till tapasrestaurangen "Syrran och Brorsan" i Café Blås gamla lokaler på Rådhustorget. Restaurangen erbjuder tapas men kommer också vara en plats att träffas och umgås på. För syskonparet från Uppsala har Falkenberg allt att erbjuda.

I lördags öppnade en ny restaurang i Falkenberg. Verksamheten kommer framförallt att erbjuda tapas, men ska också fungera som en lounge dit man kan komma på fredagseftermiddagen och ta ett glas vin. Syskonen som ursprungligen kommer från Uppsala tyckte att beslutet om tapaslounge var lätt när de fick möjligheten att starta eget.

— Vi älskar tapas själva och har fått mycket inspiration efter att ha besökt många olika tapasrestauranger genom åren. Eftersom det heller inte fanns någon i Falkenberg tyckte vi att det var ett passande koncept att starta här, säger Cristoffer Gustafsson.

Den designintresserade duon har verkligen följt sina drömmar och har arbetat hårt sedan de köpte lokalen i oktober 2012. I restaurangen är inredningen personlig och nytänkande. Att laga mat har alltid varit ett intresse för dem men det var inte förrän en vän till "Syrran", tipsade om en ledig lokal med perfekt läge i centrala Falkenberg som de verkligen slog till och började förverkliga drömmen. Nu bor de här båda två och trivs med att vara västkustbor.

— I Falkenberg finns allt vi behöver. Vi tycker att staden ger oss otrolig livskvalité och det uppskattar man verkligen efter att ha bott i en storstad några år, säger Theresia Andersson.

De vill framöver också öppna upp för luncher och avhämtning. Men än så länge är det kvällar och helger som "Syrran och Brorsan" satsar på. Under öppningshelgen var restaurangen full av tapassugna gäster och det ser ut som att det kan bli likadant i helgen som kommer.


Falkenbergs Näringsliv tackar!

Vi på Falkenbergs Näringsliv vill även passa på att tacka alla som kom till invigningen av Falkenbergs Företagscenter.

Stort tack till er!

På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun