Snart 500 anmälda till Näringslivsdagen

Näringsminister Annie Lööf besöker Näringslivsdagen i Falkenberg den 7 mars.

Näringsminister Annie Lööf besöker Näringslivsdagen i Falkenberg den 7 mars.

Intresset för årets Näringslivsdag i Falkhallen den 7 mars är stort. Redan är över 490 personer anmälda och taket på runt 530 personer närmar sig med stormsteg. Programmet är bra och intressant med t ex näringsminister Annie Lööf och provokatören Magnus Lindkvist som absoluta höjdpunkter.  

Årets Näringslivsdag är den sjätte i ordningen sedan dess nuvarande form skapades 2006. Eftersom arrangemanget helt och hållet genomförs i Falkhallen kan antalet deltagare i år öka rejält.
— Vi erbjuder en mycket spännande dag och intresset för att vara med är rekordstort. Sista anmälningsdagen är den 20 februari men det blir nog fullt innan dess så vänta inte för länge med att anmäla er. Vi hoppas i år få med många som inte brukar vara med på Näringslivsdagen, kommenterar Bengt Sturesson som är arrangemangsansvarig och snart även kan räkna in 400 medlemmar i Falkenbergs Näringsråd.

Siktet är inställt på framtiden


Årets Näringslivsdag har getts ett starkt framtidstema. Dagens rubrik är "Med sikte på framtiden" och med kikaren som symbol blickar många av de medverkande framåt.
— Framtiden är det viktigaste vi har och är också den tidsaspekt vi har störst möjlighet att påverka. Det finns mängder av viktiga frågor att diskutera både lokalt och globalt och det är också därför årets Näringslivsdag så tydligt fokuserar på framtiden, berättar Catharina Lilja som är Näringslivschef i Falkenbergs kommun och en av de som arbetat mycket med programmet.

Skräddarsydd framtidsspaning för Falkenberg


Näringslivsdagen får i år ministerbesök av Annie Lööf som både är regeringens nyaste och yngsta statsråd. Hon är nu ute på en framtidsresa i Sverige för att som hon själv säger "möta människorna, möjligheterna och utmaningarna." Även trendspanaren Magnus Lindkvist som nyligen toppade DI Weekends framsida och blev årets talare 2009 blickar framåt.
— Det ska bli kul att komma till Näringslivsdagen och jag vill göra en högoktanig och inspirerande framtidsspaning som jag skräddarsyr för Falkenberg, kommenterar Magnus Lindkvist.
Trendspararen Magnus Lindkvist gör en högoktanig framtidsspaning.

Trendspararen Magnus Lindkvist gör en högoktanig framtidsspaning.


Anmäl dig


För den som inte redan anmält sig går det att göra det på anmalan@falkenberg.se Hela programmet hittar du härPDF.
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun