Nystartat låsbolag till Falkenberg

Vid årsskiftet öppnar det nystartade låsbolaget Protectum upp sin verksamhet i Falkenberg. Bakom bolaget står Larmtjänst i Halland och dess VD Rikard Holmén. Protectum kommer att finnas i det nya hantverkshuset som byggs vid gamla E6:an.
 
Protectum blir namnet på det nya låsbolag som Larmtjänst i Halland startar vid årsskiftet. Larmtjänst i Halland har tidigare levererat såväl inbrottslarm och brandlarm som passersystem och kameraövervakning. Företagets vd Rikard Holmén vill nu satsa även på ett låsbolag:
— Vi kände att det var dags att utveckla vår verksamhet och våra kunder har efterfrågat det här. Falkenbergs största låsfirma har blivit uppköpta och flyttat och vi känner att det finns en lucka att fylla. När vi sedan lyckades rekrytera fyra av de bästa yrkesverksamma i branschen så var det bara att köra.
 
Falkenberg - ett självklart val
Målsättningarna för Protectum är höga och ambitionen är att öppna Protectum-kontor både i Varberg och Halmstad.  Att starta upp i Falkenberg först var dock ett självklart val enligt Rikard Holmén:
— Vi har väldigt stor del av våra kunder i Falkenberg vilket gjorde att vi ville inleda satsningen här. Det känns också väldigt roligt att få göra det här i min hemstad som jag är väldigt stolt över. Vi har en klar målbild och det är att inom fem år vara ett av de största låsbolagen i Halland.   
 
Nytt hantverkshus
Protectum kommer tillsammans med Larmtjänst i Halland att hålla till i det nya hantverkshus som byggs snett emot Felix Lundgrens plantskola utmed gamla E6:an.
— Tanken med hantverkshuset är att det kommer finnas ett bolag från varje bransch och vi kommer vara säkerhetsföretaget i huset, avslutar Rikard Holmén.
Rikard Holmén tillsammans med Thomas Zilén.
Rikard Holmén, vd på Larmtjänst i Halland samt huvudägare för nya låsbolaget Protectum, tillsammans med Thomas Zilén kontorschef på Handelsbanken i Falkenberg. 
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun