Kunglig utmärkelse till Per Stenström på SIA Glass

Per Stenström på SIA Glass tilldelas medlaj utav kungen och drottningen.
Bertegruppens VD och SIA Glass styrelseordförande Per Stenström förärades i förra veckan med Konungens medalj av 12:e graden i högblått band för "betydande insatser för Svenskt Näringsliv".  En utmärkelse som han fick ta emot under en ceremoni på kungliga slottet tillsammans med politiker, artister, idrottsprofiler och andra personer ur svenskt näringsliv som alla stått för betydande prestationer.

Vem som tilldelas en sådan här utmärkelse bestäms utav Ers Majestät Konungen själv efter förslag från en tillsatt kommitté. Det var en överraskad Per Stenström som tog emot beskedet via brev från hovet.

— Det är självklart mycket hedrande och roligt att få en sådan här utmärkelse men det var absolut inget som jag hade väntat mig. Ceremonin var fantastiskt trevlig och efteråt var det lite mingel med Kungen och Drottningen och många andra trevliga och inspirerande människor, säger Per Stenström.
 
Per Stenström, som inte firat på något speciellt sätt mer än med en trevlig middag med familjen, menar att utmärkelsen är något som alla inom koncernen kan känna sig delaktiga i även om det just är han som fått medaljen:

— Jag har inte fått någon specifik motivering varför jag fått medaljen men det är kul att även ett företag i lilla Slöinge kan få den här sortens uppmärksamhet. Jag vill tro att det är vårt sätt att tänka långsiktigt med ett konsekvent beteende och användning av svenska råvaror som lett till den här utmärkelsen.

Vill du se läsa mer och se film från ceremonin kan du göra det genom länken nedan. Ungefär fem minuter in i klippet tar Per Stenström emot medalj och diplom utav kungaparet.

Länk till filmenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun