Hire Sound går som tåget

Julallsången där Hire Sound levererade ljudet.

Julallsången i Falkhallen är ett av Hire Sounds senaste genomförda uppdrag.

Med nya stora uppdrag, planer på nya lokaler och ett planerat företagsförvärv är det full fart på Falkenbergsföretaget Hire Sound. Deras ljud, ljus- och scenutrustning är efterfrågad över hela landet och de senaste två åren har utvecklingen varit lavinartad.

 
Eventbolaget Hire Sound är muntligt överens med ljusföretaget Light Tec från Osby om att gå in som delägare. Hire Sounds VD Tobias Larsson tror att alla papper kommer att vara klara under första kvartalet 2012 och då övertar de
60 % av Light Tec.
— Det här känns jättebra. Light Tec är riktigt bra på showljus och ljusdesign och kommer att komplettera oss bra. De är nästan lika stora som Hire Sound men har en lite annan typ av kunder och tillsammans hoppas vi kunna utvecklas, säger han.

 

"Det ska va gött"


Sedan Tobias Larsson kom in i företaget för knappt två år sedan har det gått undan. Från en omsättning på 1,7 miljoner till dagens sex miljoner. Förklaringen tror han ligger i personalen.
— Dels tror jag att det blev en liten nytändning för alla när jag kom, men sedan är det så enkelt att vi har en fantastisk personal. Under mina 22 månader här tror jag aldrig att jag har hört en suck eller något gnäll. Det smittar också av sig till våra kunder vilket vi får mycket feedback på. Det är precis så vi vill ha det, det ska va gött att arbeta med oss!

 

Leverantör till Falkenbergsrevyn


Under våren kommer Hire Sound att ta sig an ett nytt stort uppdrag. Från och med den här säsongen är de leverantör av ljudet till Falkenbergsrevyn som spelas med sex föreställningar i veckan under cirka tre månader i vår.
— Det är ju precis i sin linda och det känns väldigt spännande. Vi har arbetat mycket med teater innan och vet att vi har väldigt bra teknik för den här typen av föreställning, samtidigt har Falkenbergsrevyn lång erfarenhet så jag tror att det här är en win-win situation där vi kan lära av varandra för att göra något riktigt bra, säger Tobias Larsson.

 

Bättre mobiltäckning skapar möjligheter


Planer finns även på att byta till större lokaler för att få mer utrymme. Att vara placerade i Falkenberg är helt perfekt enligt Tobias Larsson. Han själv pendlar från Göteborg och ser bara ett problem.
— Att finnas i Falkenberg är det bästa för oss, sett till var vi har våra kunder. Dessutom är det lägre lokalhyror här än om vi skulle finnas i centrala Göteborg till exempel. Dock önskar jag att det vore bättre mobiltäckning på tåget vilket jag tror skulle locka fler pendlare till Falkenberg. Jag hoppas att våra politiker kan jobba för det hos operatörerna, avslutar han.
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun