Frukost med Magnus Helgesson på fredag

Nu på fredag är det dags för höstens första näringslivsfrukost i Ullared. Höstens program bjuder på många spännande föreläsare som till exempel Harrys grundare Magnus Helgesson och Gekås marknadschef Monica Klingborg. Passa även på att möta nya människor och utvidga ditt nätverk av företagsamma människor.
Näringslivsfrukostarna i Ullared är ett populärt inslag i vardagen för många företagare och nu på fredag den 23:e september drar höstens program igång. Först ut är Magnus Helgesson som pratar om visioner och framtid och Madeleine Jansson som berättar om planerna på ett Företagens Hus i Falkenberg.
— Jag tycker att frukostarna i höst bjuder på ett fantastiskt program och den första träffen är inget undantag. Jag är väldigt nyfiken på att höra om tankarna kring ett Företagens Hus som jag tycker är ett jättebra initiativ, säger Anna Åxman som har suttit med i arrangemangsgruppen inför höstens näringslivsfrukostar.

"Intressanta föreläsare rakt igenom"


Vidare under hösten får frukostarna besök av bland andra Monica Klingborg, marknadschef på Gekås Ullared och Anders Mårtensson som är ägare till Påarps Gård.
— Det är bra och intressanta föreläsare rakt igenom. Jag ser särskilt fram emot att höra Micael Goth prata om att skriva för webben och Helena Solheim, som driver företaget Bonvie, tala om framgång och fiasko. Jag hoppas att båda kan ge lite handfast tips, fortsätter Anna Åxman som i våras var både föreläsare och flitig besökare på näringslivsfrukostarna i Ullared.

Mer mingel


Näringslivsfrukostarnas upplägg kommer att vara liknande som i våras med skillnaden att det nu kommer att finnas ännu bättre möjligheter för nätverkande och mingel mellan besökarna. I våras var det mellan 120-140 personer på träffarna och det skapar möjligheter för mycket nya kontakter.
— Det är besökare från både Falkenberg, Kungsbacka, Tvååker och många fler ställen och vi vill ge alla bra möjligheter att bygga nätverk. Dessutom är alla välkomna att ta med sig visitkort eller en folder att lägga ut.

Nytt för i år är också att det finns en Facebook-sida för dem som är intresserade av frukostarna.
— Där får man gärna gå in och gilla så kommer det att finnas både bilder och kanske lite citat och annat smått och gott från mötena. Dessutom är det ett bra sätt att få en påminnelse om när det är dags för nästa frukost, avslutar Anna Åxman.

Fredag 23/9:
Magnus Helgesson - Vägen till månen med Harrys Madeleine Jansson - Planerna på Företagens Hus

Fredag 28/10:
Monica Klingborg - Konsten att marknadsföra sig
Micael Goth - Att skriva för webben

Fredag 2/12:
Helena Solheim - Framgång eller fiasko - det är du som väljer!
Anders Mårtensson - Så har jag utvecklat Påarps Gård

Anmälan


Snarast möjligt till turinfo@falkenberg.se eller på telefon 0346-88 61 00.
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun