Falkenbergs Näringsliv lanserar ny hemsida

Falkenbergs Näringsliv AB lanserar nu sin nya hemsida  
falkenbergsnaringsliv.selänk till annan webbplats vilken ersätter flyttatillfalkenberg.nu. Hemsidan är ett led i arbetet med att förbättra näringslivsklimatet i Falkenberg och tanken är att skapa en mer lättnavigerad och överskådlig sida. En av de stora nyheterna jämfört med tidigare är Lokalguiden som nu finns integrerad där man på ett enkelt sätt ser ledig mark och lokaler i kommunen.

Falkenbergs Näringsliv lanserar nu den nya hemsidan falkenbergsnaringsliv.selänk till annan webbplats. Catharina Rydberg Lilja som är näringslivschef och VD för bolaget förklarar tankarna med detta:
— Den tidigare hade några år på nacken och vi tyckte att det var dags för förnyelse. Dessutom vill vi på ett tydligare sätt visa att det är vi som är avsändare och att det här ska vara en naturlig sida att besöka för Falkenbergs företagare.

Samarbete med Lokalguiden 


En stor nyhet på nya hemsidan är "Mark och lokaler". I samarbete med rikstäckande Lokalguiden kommer besökaren på ett enkelt och överskådligt sätt kunna se vilka lokaler som finns att hyra och om mark finns att köpa.
— Lokalguiden används över hela Sverige och vi vill skapa en bättre plattform för kommunens fastighetsägare att visa upp sina lediga lokaler. Det är enkelt för dem att själva uppdatera och på det här sättet tror vi att vi kan nå fler som söker etableringsplats, även de som söker över större områden än just Falkenbergs kommun specifikt, säger Catharina Rydberg Lilja.

Sidan är framarbetad tillsammans med webbbyrån Limepark och kommunikationsbyrån Wernersson Idé.
— Limepark har stor erfarenhet av att bygga kommunala hemsidor och vi fortsätter samarbetet med Wernersson Idé vilka precis som tidigare som står för det textmässiga innehållet. De hjälper oss med all uppdatering och producerar även de näringslivsnyheter vi regelbundet skickar ut.

"Vi har utvecklat vårt arbete"


Falkenbergs Näringsliv AB är ett kommunalt bolag vars uppdrag är att hjälpa såväl nystartade som befintliga företag att växa. Catharina Ryberg Lilja är näringslivschef i Falkenberg och till sin hjälp har hon företagsutvecklaren Mattias Larsson och Madeleine Jansson som är projektledare för Företagens Hus.
— Vi har utvecklat vårt arbete mycket de senaste åren och förhoppningen är att det även kommer att synas på vår nya hemsida, avslutar en nöjd Catharina Rydberg Lilja.
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun