Dubbelt upp för

Falkenbergs Värmeteknik

För VVS-företaget Falkenbergs Värmeteknik AB har de senaste två årens utveckling varit minst sagt positiv. Sedan 2009 har omsättningen nästan fyrdubblats och personalstyrkan är mer än dubbelt så stor. Med flera stora pågående projekt runtom i Falkenberg ser framtiden fortsatt ljus ut och företaget är i behov av att anställa fler.
 
På två år har Falkenbergs Värmeteknik AB gått från en omsättning på elva miljoner till drygt 42 miljoner och dagens 21 anställda är mer än en fördubbling i jämförelse med 2009. Det är med andra ord rejäl medvind och företaget håller för närvarande på med flera stora projekt i kommunen, bland annat Nya Tallgläntan, ridcentrumet Lynga Gård samt om- och tillbyggnaderna på Gekås. Dessutom är man delaktiga i återuppbyggnaden av Restaurang Gustaf Bratt.
— Det är jätteroligt att vi fått förtroendet att vara med i restaurationen av det anrika korsvirkeshuset. Det ett tecken på att vi gör ett bra jobb, säger Conny Wiberg som tillsammans med Ulf och Christoffer Jönsson är ägare av Falkenbergs Värmeteknik AB.
 

Tydligare profilering


Tillsammans har Ulf, Conny och Christoffer många års erfarenhet från branschen och genom ett starkt teamwork och förbättrad projektledningskompetens kan de idag ro hem både fler och större projekt än tidigare. Företaget är flitigt anlitat och bland återkommande storkunder finns till exempel Gekås, SCA och Falkenbergs kommun. En annan förklaring till den fina utvecklingen är också att de satsat hårdare på att profilera sig som ett heltäckande företag. Man vill vara kundens val oavsett om det handlar om avloppsrensningar eller energieffektiva värmelösningar.
— Vi har blivit bättre på att marknadsföra oss som ett komplett VVS-företag som kan ta sig an alla typer av jobb för både företag och privatkunder. Dessutom har vi en ny logotyp som exponeras tydligt på våra servicebilar. Det är viktigt att synas, berättar Christoffer. 
 
Ett led i marknadsföringen är också att utveckla informationskanalerna gentemot kunderna, där en ny hemsida precis har lanserats och företaget kommer inom kort även att finnas på Facebook.   
 

 "Fantastiska ambassadörer för företaget"


Det är således full fart och glada miner för Falkenbergs Värmeteknik. Conny berättar att det ser ut att bli ett nytt bra år och att man är i behov av att anställa ytterligare ett par rörläggare. Samtidigt vill han passa på att ge en stor eloge till sina anställda. 
— Vi har en väldigt god orderingång men kan alltid få med nya spännande projekt, stora som små. Det är kul att ha mycket att göra och det är tack vare våra duktiga montörer som med stort hjärta och engagemang är fantastiska ambassadörer för företaget, säger han.

Falkenbergs Värmeteknik AB  
Box 208, 311 23 Falkenberg
www.fbgvarmeteknik.selänk till annan webbplats   

 

En av falkenbergs värmetekniks bilar
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun