Campingentusiasterna flyttar in

Joachim Briggert på Campea
Falkenberg kan numera stoltsera med två nya husbil- och husvagnsanläggningar. Inte mindre än sju stycken varumärken finns nu representerade strax utanför Falkenbergs centrum. I FJ:s  Husvagncenters gamla lokaler huserar sedan några veckor tillbaka Hallands Camp och till helgen slår Campea upp portarna i Bilcentrums tidigare lokaler.
Det är två företag som båda ser fram emot att etablera sig i Falkenberg och Halland och gemensamt har de ett brinnande intresse för sina kunder.
— Vi vill att kunderna ska tycka att det är roligt att komma till Campea och känna att vi delar deras passion och intresse för campinglivet. För det gör vi verkligen, säger Joachim Briggert, VD och grundare av Campea.

Ett stenkast bort ifrån Campea finns numera Hallands Camp som är en del av Östgöta Camping Gruppen. Alla anställda är från före detta FJ:s, med undantag för personer ur den tidigare ägarfamiljen. Ny på plats är Pelle Svensson, platschef på Hallands Camp.
— Det känns kanon att vi fått möjligheten att etablera oss här i Falkenberg och i så här fina lokaler. Hos oss kommer kunderna kunna få hjälp med det mesta som rör campinglivet, allt från nya och begagnade husbilar och husvagnar till tillbehör och service, säger Pelle Svensson och fortsätter:
— Vi har stora planer på hur vi ska utveckla verksamheten, vi har bland annat investerat i ett större område i närheten för att kunna erbjuda våra kunder en näraliggande uppställningsplats och vinterförvaring, berättar Pelle Svensson.  

På Campea ser Joachim Briggert fram emot att äntligen få komma igång. Och de kommer förutom husvagnar och husbilar även ha en tillbehörsavdelning på över 200 kvm och auktoriserad fullserviceverkstad.
— Campeas grundvärde är att vår kundrelation bygger på långsiktighet och därmed oklanderlig eftermarknad. Vi intervjuar nu över 500 husvagns- och husbilsägare som tillsammans med vårt eget marknadsråd bestående av kunder ska tala om för oss hur vi ska få Sveriges nöjdaste kunder, avslutar Joachim Briggert.

Både Campea och Hallands Camp kommer ha evenemang till helgen. Campea har stor invigningspremiär under lördag och söndag medan Hallands Camp har sista utförsäljningen av FJ:s konkursbo. En fullspäckad helg för alla campingentusiaster med andra ord!

På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun