Nätverk och organisationer

I Falkenberg finns en rad olika nätverk och organistationer för dig som företagare. Nedan har vi listat några av de största.

Falkenbergs Näringsråd


Falkenbergs Näringsråd är en aktiv medlemsorganisation med närmare 400 medlemmar. De arrangerar regelbundet näringslivsluncher och frukostar med föreläsningar och varje år arragerar de Näringslivsdagen i Falkenberg. Falkenbergs Näringsliv är också initiativtagare till Falkenbergsdialogen där företagare får möjlighet att träffa några av kommunen ledande politiker. Läs mer och anmäl dig HÄRPDF.

Falkenbergs Näringsrådlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagarna i Falkenberg


Företagarna är en organisation med totalt 55 000 medlemmar i Sverige. De finns till som ett stöd för företag samt arbetar för att stimulera fler att bli företagare.

Företagarna i Falkenberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Svenskt Näringsliv


Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Deras uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige skall ha bästa möjliga villkor för att verka och växa.

Svenskt Näringslivöppnas i nytt fönster

Teknik- och kompetenscentrum


Teknik- och kompetenscentrum hjälper sina medlemmar med utbildningar och seminarier för att utveckla dem.

Teknik- och kompetenscentrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Falkenbergs Innerstad


Innerstadsföreningen samordnar och utvecklar alla butiker i centrum. De anordnar aktiviteter och arbetar även för att få nya butiker till Falkenbergs innerstad.

Falkenbergs Innerstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Coompanion


Coompanion är företagsrådgivare åt personer vill starta eget och finns på 25 platser i landet, bland annat Halland. Coompanion hjälper till med information, rådgivning och utbildning för att man ska kunna gå från idé till företagande.

Coompanionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kompetenscentrum Falkenberg


Kompetenscentrum är kommunens kommunala vuxenutbildning som erbjuder möjligheter till utbildning för alla vuxna i Falkenbergs kommun.

Kompetenscentrum Falkenberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ALMI Företagspartner


ALMI är ett statligt bolag som hjälper företag i alla dess skeden, från nyföretagande till etablerade företag. De erbjuder såväl rådgivning som finansiering.

ALMI Företagspartnerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Teknikcollege


Teknikcollege är ett samlingsbegrepp för kompetenscentra som erbjuder ungdomar och vuxna tekniska och processinriktade utbildningar på alla nivåer med inriktning mot tekniska branscher. Inom Teknikcollege samverkar kommuner, skolor, utbildningsanordnare och företag kring utbildningar på gymnasial och eftergymnasial nivå (ex vuxenutbildning, och yrkeshögskoleutbildning). Utbildningarna är kopplade till de regionala teknikföretagens profil och hela idén med Teknikcollege bygger på att fler företag samverkar med utbildningsanordnare. Genom att satsa på Teknikcollege når företagen framtida medarbetare och säkerställer stora delar av rekryteringsbehovet.

Falkenbergs Gymnasieskola är tillsammans med Peder Skrivare Skola, Kattegattgymnasiet och Osbecksgymnasie certifierad enligt Teknikcollege kriterier. Bland företagen som är engagerade i Falkenberg syns Tomal, Segerströms, SCA, Carlsberg, Interconsult och Bendiro.

För mer information se http://teknikcollege.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nätverkande i Falkenberg

På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun